Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:20.09.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 25.01.2020 15:03:33
ARENA-ESPORT-KANAL / Arena Sport pokrenula e-sport kanal
Beograd (MEDIA EXPRES) / 24. januar 2020. / Novi kanal u okviru Arena Sport paketa programa – Arena Esport, zvanično je počeo sa emitovanjem 15. januara, a kompanija Telekom Srbija i Arena Sport pripremili su niz zanimljivosti za sve ljubitelje gejminga i elektronskih sportova.

Kanal je namenjen gejming entuzijastima, ali i široj publici koja želi da se upozna sa ovom zabavnom industrijom, trenutno jednom od najpopularnijih na svetu.

Arena Esport će svojim gledaocima pružiti program širokog spektra. Publika će imati jedinstvenu i ekskluzivnu priliku da uživo prati najveće svetske turnire. Svi ESL i DreamHack događaji, koji okupljaju najveće zvezde esporta, biće dostupni publici na srpskom jeziku.

Pored svetskih događaja, emitovaće se i mnoštvo regionalnih turnira i liga koje su popularne u regionu: RES CS:GO liga, Belgrade Open DOTA 2 i CS:GO turnir, League of Legends turnir, Relog NBA 2k, FIFA i PES liga, kao i mnogi drugi. Publika će kroz prenose ovakvih događaja imati priliku da se upozna i podrži regionalnu esport scenu, kao i da čuje reč nekih od naših najkvalitetnijih igrača.

Pored prenosa uživo, Telekom Srbija i Arena Esport pripremaju i mnoštvo autorskih emisija, zabavnog i edukativnog karaktera. Najmlađi će moći da uživaju u strimovima popularnih igrača i Jutjubera, dok će nešto starija publika imati priliku da čuje najsvežije vesti, intervjue i izjave najvećih esport imena na svetu.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.