Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:20.09.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 20.01.2020 00:43:55
SERIJA-BN-KOMŠIJA / Počela druga sezona serije "Dobro jutro komšija"
Bijeljina (MEDIA EXPRES) / 17. januar 2020. / Nakon izuzetnog uspeha prve sezone serije "Dobro jutro komšija", BN televizija je krenula u emitovanje druge sezone.

Kako piše portal Media Daily, novih 20 epizoda snimljeno je u selu Gornji Orlovci, a tu je snimljena i prva sezona od 20 epizoda, kao i čak šest filmova. Serija i filmovi imaju milionske preglede i na svojim YouTube kanalima.

Radnja ove komedije govori o međukomšijskim odnosima i zabranjenoj ljubavi između bogate gradske devojke i siromašnog momka sa sela. Radnja se dešava u jednom selu u kojem je sve bilo super dok se u susedstvo nisu doselile lepe devojke, kakve su svi samo mogli sanjati. Iako su one prelepe, nisu baš sklone radu u polju, kao i druge u selu, ali zato odudaraju lepotom. Naravno, sve druge cure i neveste bile su ljubomorne na njih, a muškom rodu su došle kao melem za oči.

"Dobro jutro komšija" je serija snimljena u produkciji RTV Prijedor i BN Televizije, a režiju potpisuje glumac iz Prijedora Željko Kasap, dok scenario piše Pero Špadić. Glumačku ekipu čine eminentni glumci Narodnog pozorište Republike Srpske i Pozorišta Prijedor.

Serija je počela da se emituje u nedelju, 12. januara.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.