Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:09.08.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 02.01.2020 22:08:28
NOVA-S-24-MINUTA / Emisija "24 minuta sa Zoranom Kesićem" od februara na Nova S
Beograd (MEDIA EXPRES) / 2. januar 2020. / Novu sezonu humoristično-satirične emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" gledaoci će od februara moći da prate na televiziji Nova S, saopšteno je iz kompanije United Media.

Izvršna direktorka Aleksandra Subotić izrazila je zadovoljstvo što se Novoj pridružuju Zoran Kesić i njegov tim "koji godinama unazad stvaraju neverovatne emisije u kojima informišu građane o najvažnijim političkim zbivanjima, na sebi svojstven način kritikuju anomalije i konstantno nam ukazuju na nepravde i laži u društvu".

- Dolaze na televiziju koja je slobodna, nezavisna i objektivna u pravom smislu tih reči, koja u praksi pokazuje kako izgleda program koji se pravi bez pritisaka i cenzure ali i kako izgleda nepristrasno izveštavanje kada novinari nisu zaplašeni. Verujem da će se na Novoj osećati kao kod kuće – izjavila je izvršna direktorka kompanije United Media.

Zoran Kesić raduje se dolasku na Novu S.

- Uzbuđeni smo što ćemo, posle dužeg vremena, konačno na jednoj televiziji imati jaku konkurenciju. To će nas motivisati da budemo još bolji, smešniji, oštriji i kvalitetniji. Svim našim gledaocima želim srećnu Novu S – poručio je Kesić.

"24 minuta" se pridružuje ekipi vrhunskih novinara koju je Nova okupila od marta prošle godine, kada je počela emitovanje programa. Prema merenjima TvBeat-a, televizija Nova je stalno u prvih pet najgledanijih televizija u Srbiji zahvaljujući emisijama kao što su "Utisak nedelje" Olje Bećković, "Veče sa Ivanom Ivanovićem", popodnevnom programu Maje Nikolić i Nataše Miljković "Među nama", "Mentalnom razgibavanju", emisijama iz produkcije Insajdera, kvizu "Totalni obrt", kulinarskoj emisiji "Mr.Kitchen" i novoj emisiji o zdravlju "Zdravi sad dr Katarinom Bajec".

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.