Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:09.08.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 22.12.2019 23:43:44
NOVA-SEZONA-PRVA-O2 / Od januara dve nove serije na Prvoj TV – "Tate" i "Igra sudbine"
Beograd (MEDIA EXPRES) / 21. decembar 2019. / Televizije Prva i O2 predstavile su sadržaje za narednu TV sezonu, uz najavu da će 2020. godina proteći u znaku velikog jubileja Prve televizije koja slavi deceniju postojanja.

Publiku bi u predstojećim mesecima trebalo da obraduje veliki broj noviteta, a među njima su dve hit domaće serije koje će startovati u januaru – "Tate" i "Igra sudbine", produkcijske kuće "Smart media".

Ova produkcija je kreator i jedne od najgledanijih serija "Istine i laži", čija će se četvrta sezona uskoro snimati, a u kojoj glavne uloge tumače Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Bojana Ordinačev, Stefan Buzurović i drugi. Nove epizode stižu na jesen 2020. godine, najavljeno je na predstavljanju šeme Prve TV.

- Sve ljubitelje kvalitetnog muzičkog šou programa obradovaće vest da nas u narednoj sezoni Prve televizije očekuje i pravi spektakl sa svetske scene – “The Four” odnosno "Velika četvorka" koji je u potrazi za mladim talentima u zabavnoj sferi muzike. Ovaj šou predstavlja megalomanski poduhvat imajući u vidu složenost scensko-produkcijskih kriterijuma – rečeno je u najavi nove sezone.

Na O2 televiziji nastaviće da se emituju utakmice Superlige Srbije, Serije A, ABA lige, NBA, kao i kik boks mečevi.

Ovom prilikom je saopšteno i da Kopernikus korporacija na ekskluzivnoj lokaciji gradi 10.000 m2 poslovnog objekta i najsavremeniji studio, dok će ukupna ulaganja u program u narednoj godini iznositi 20 miliona evra.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.