Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:09.07.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 03.12.2019 00:47:07
FILM-AJVAR / Film "Ajvar" u bioskopima od 12. decembra
Beograd (MEDIA EXPRES) / 2. decembar 2019. / Film "Ajvar" nagrađen je prestižnim priznanjima na festivalima na kojima je prikazan, pa publika nestrpljivo čeka premijeru zakazanu za 11. decembar. U redovnom bioskopskom repertoaru ovo ostvarenje će se naći od 12. decembra.

Vida (Nataša Ninković) i Bane (Sergej Trifunović) su bračni par koji već duže vreme živi u Stokholmu. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu. Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti. Dolaze za praznike u Srbiju, gde se u poznatom okruženju odvija uigrana koreografija koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima. Ovog Uskrsa se taj zid ćutanja ruši.

Uloge tumače Nataša Ninković, Sergej Trifunović, Vesna Čipčić, Miodrag Krstović, Gordan Kičić, Aleksandra Janković, Branka Petrić, Paulina Manov, Pavle Pekić, Igor Borojević, Ivana Šćepanović, Srđan Miletić, Mirko Vlahović.

Film "Ajvar" je urađen u produkciji kuće "Biberche", u režiji Ane Marie Rossi, a po scenariju koji potpisuju rediteljka i Maja Todorović. Za distribuciju je u Srbiji zadužen Taramount film.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.