Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:09.07.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 24.11.2019 19:10:03
NOVA-S-GLEDANOST / Televizija NOVA S u vrhu gledanosti
Beograd (MEDIA EXPRES) / 24. novembar 2019. / Televizija NOVA S već nekoliko meseci u kontinuitetu beleži sve veću gledanost i postaje prvi izbor gledalaca. Među velikom konkurencijom publika je ta koja prepoznaje kvalitet i svoje poverenje daje formatima Utisak nedelje, Veče sa Ivanom Ivanovićem, Među nama, Mentalno razgibavanje... ali i vrhunskim domaćim serijama Senke nad Balkanom 2, Žigosani u reketu, Ujka novi horizonti, navodi se u saopštenju TV Nova S.

Kako pokazuje merenje TvBeat-a, prošlog vikenda televizija NOVA je među gledaocima SBB mreže u nekoliko slotova bila gledanija od javnog servisa i svih televizija sa nacionalnom frekvencijom.

Tako je za vreme prenosa utakmice Srbija-Ukrajina zabeležen udeo u gledanosti od 26,5%, dok je na drugom mestu bio javni servis sa share-om od 9,8%. Specijalna emisija koja je realizovana pre fudbalskog meča, takođe je bila među tri najgledanije emisije.

Emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem” i “Utisak nedelje” opravdale su poverenje publike i još jednom su postavile NOVU S na poziciju broj 1 gledanosti u svojim slotovima emitovanja.

Late night show u kojem je gostovao Zdravko Čolić u petak bio je najgledaniji program u periodu od 22 sata do ponoći. Televizija Pink bila je na drugom mestu, RTS na trećem a televizija Prva na četvrtom mestu.

Iako se emituje samo par nedelja, emisija o zdravlju “Zdravi sa dr Katarinom Bajec” beleži sve veću gledanost, pa je za vreme njenog emitovanja televizija imala udeo u gledanosti 8,3%.

Nova sezona serije “Senke nad Balkanom” autora Dragana Bjelogrlića premijerno se emituje ponedeljkom u 20 časova, a pored toga što je postavila potpuno novi standard u produkciji domaćih serija, bez premca je i kada je gledanost u pitanju, ističu sa TV Nova S.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.