Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:01.06.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Komunikacije 01.11.2019 18:20:07
RDC-CONNECT-MONITORING / Crnogorski Radio Difuzni Centar izabrao KYBIO Media za monitoring i kontrolu
Podgorica (MEDIA EXPRES) / 1. novembar 2019. / Radio Difuzni Centar (RDC), nacionalni provajder TV i radio usluga u Crnoj Gori, izabrao je softversku kompaniju CONNECT, koja razvija platformu za praćenje i kontrolu, da nadgleda opseg radio i TV opreme.

KYBIO Media, rešenje kompanije CONNECT, izabrano je da zameni nasleđeni sistem praćenja RDC-a. Radio Difuzni Centar nadgleda veliki broj Rohde i Schwarz odašiljača, ali i Ecreso FM predajnike, Elti predajnike i ECOS menjače, Dektec konvertere, APT kodeke, saopšteno je iz CONNECT-a.

Zbog rastuće količine opreme koju nadgleda na 112 lokacija u Crnoj Gori, RDC je tražio moćno, ali jednostavno za korišćenje, softversko rešenje koje bi pojednostavilo nadzor nad ovom veoma velikom i složenom infrastrukturom.

- Oduševljeni smo što naše rešenje KYBIO Media zadovoljava potrebe tako uvažene institucije i ključnog igrača za emitere u Crnoj Gori. Naša platforma nudi, preko jedinstvenog, objedinjenog i intuitivnog veb interfejsa, kompletan paket modula potrebnih korisnicima RDC-a da efikasno prate, upravljaju i kontrolišu svu povezanu opremu širom zemlje. Korisničko iskustvo i jednostavnost upotrebe bili su ključni faktori koji su pomogli da se celokupno rešenje pokrene za nekoliko nedelja – rekao je Mathieu Yerle, direktor prodaje i strategije proizvoda u CONNECT-u.

Ljiljana Bracanović-Nikolić, šef inženjeringa u RDC-u, kaže da su impresionirani fleksibilnošću i skalabilnošću KYBIO Media, njenim jedinstvenim mrežnim skeniranjem i funkcijama automatskog otkrivanja koje su uveliko pomogle ubrzavanju rada.

- Izuzetno cenimo sposobnost softvera da obrađuje velike i složene skupove podataka istovremeno nudeći jednostavan i kontekstualan korisnički interfejs našim korisnicima. Tim CONNECT-a takođe je bio presudan za uspeh tako složenog projekta migracije – istakla je Ljiljana Bracanović-Nikolić.

Inače, KYBIO se sastoji od jedinstvene kombinacije modula koji korisnicima omogućavaju da vizualizuju u realnom vremenu statuse i ključne metrike svih lokacija i opreme.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.