Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:03.06.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 01.11.2019 13:59:10
FILM-REALNA-PRIČA / Premijera filma "Realna priča" 12. novembra u Beogradu
Beograd (MEDIA EXPRES) / 31. oktobar 2019. / Rediteljski prvenac Gordana Kičića, film "Realna priča" prati glumca Veljka Radisavljevića, koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega.

Glavni junak misli da je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima. U iščekivanju velike uloge za koju veruje da će rešiti sve njegove probleme, Veljko počinje da gubi osećaj za realnost.

- Kako sam se po prvi put istovremeno našao u ulozi glumca, reditelja i producenta, bila mi je veoma važna saradnja sa kolegama, i moram priznati da smo film "Realna priča" snimali na obostrano zadovoljstvo. Veoma sam zahvalan kolegama koji su imali sluha da isprate tekst i moju rediteljsku zamisao - kaže Kičić za RTS.

Otkriva da mu je najvažnija bila dobra saradnja sa kolegama, glumicom Ninom Janković koja igra njegovu suprugu u filmu, kao i ostalom glumačkom ekipom, pre svega dugogodišnjim prijateljima sa kojima deli kadrove, a to su Nebojša Cile Ilić, Branimir Brstina, Katarina Gojković, Vojin Ćetković, Dejan Lutkić, Gorica Popović, Svetozar Cvetković i Nenad Jezdić.

Svečana beogradska premijera filma "Realna priča" zakazana je za 12. novembar u Centru "Sava", a od 14. novembra naći će se na repertoaru bioskopa širom Srbije i regiona.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.