Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:03.06.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 22.10.2019 01:03:05
SERIJA-SENKE-2 / "Senke nad Balkanom 2" u novembru na platformi EON i TV Nova S
Beograd (MEDIA EXPRES) / 21. oktobar 2019. / Nastavak serije "Senke nad Balkanom" pored dinamične i misteriozne radnje i vrhunske produkcije donosi i potpunu novinu u plasmanu domaćih serija. Naime, svi gledaoci, kako u zemlji tako i u inostranstvu, imaće mogućnost da pogledaju odjednom svih 10 epizoda druge sezone "Senki".

- Gledanje serija preko internet platformi u razvijenom svetu polako preuzima primat nad konvencionalnim medijima i uobičajenim gledanjem epizoda iz nedelje u nedelju. U bliskoj budućnosti serije i filmovi će se uglavnom tako i gledati. Odluka da sve epizode serije "Senki nad Balkanom 2" budu dostupne na internet platformi EON su naš hrabri iskorak u budućnost – izjavio je kreator i reditelj "Senki nad Balkanom" Dragan Bjelogrlić.

On kaže da mu je drago što je serija ponovo dostupna svim gledaocima u Srbiji i regionu i da ne moraju da budu korisnici određenog kablovskog provajdera da bi mogli da je gledaju, već je dovoljno da imaju samo dobar internet.

Svi oni koji odmah žele da otkriju sve misterije "Senki 2" moći će od 8. novembra preko platforme EON da poruče svih 10 epizoda, bez obzira kod kog su internet provajdera. Ista usluga biće moguća i za korisnike u inostranstvu preko NetTv PLus-a. Za sve koji više vole da iz nedelje u nedelju iščekuju nove detalje, druga sezona prikazivaće se ekskluzivno na TV Nova S, svakog ponedeljka od 11. novembra.

Nakon ogromnog uspeha koji je postigla prva sezona, u nastavku će publika i dalje moći da gleda glavne junake Taneta (Dragan Bjelogrlić) i Stanka (Andrija Kuzmanović), koji će sledeći krvavi trag poremećenog ubice otkriti užasnu zaveru koja može čitavu Evropu gurnuti u haos. Ova jeziva ubistva pokreće niz uzbudljivih i misterioznih događaja u kojima će se sukobiti lokalni moćnici, državna elita, baš kao i tajna udruženja i strane obaveštajne službe. Savezništva se sklapaju i raskidaju, ljubavi rađaju i nestaju, prijatelji će počiniti izdaje, a neprijatelji menjati strane, jer se svi bore za svoju prevlast.

I u drugoj sezoni publika će gledati likove koje tumače Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, ali su tu i novi likovi koji su dodeljeni Nataši Ninković, Leoni Paraminski, Bogdanu Dikliću, Vesni Trivalić, Marku Grabežu i Igoru Đorđeviću.

Kreator i reditelj serije je Dragan Bjelogrlić, a muziku i ovog puta potpisuje Magnifiko.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.