Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:03.06.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 18.10.2019 14:55:35
EON-SMART-NAGRADA / EON Smart Box proglašen najboljim uređajem za korisnike na svetu
Beograd (MEDIA EXPRES) / 17. oktobar 2019. / Na jednom od najuticajnijih skupova medijske industrije, međunarodnom sajmu elektronskih medija i tehnologije IBC 2019 u Amsterdamu, EON Smart Box proglašen je za najbolji set-top box u kategoriji "Customer Premise Technology" ("Najbolji uređaj koji operator obezbeđuje krajnjem korisniku").

- Posebno je zadovoljstvo što ova nagrada stiže na prvi rođendan EON Smart Boxa i EON paketa kompanije SBB i predstavlja zvaničnu potvrdu postavljanja novih trendova koji su korisnicima ponudili drugačiji način gledanja televizije i vrhunsko TV iskustvo - navedeno je u saopštenju kompanije i dodaje da je nakon samo godinu dana više od 300 hiljada domaćinstava u regionu izabralo EON pakete - "zbog vrhunskog korisničkog iskustva i fenomenalne Giga mreže".

- Više od 200 hiljada domaćinstava koristi EON Smart Box, dok se EON aplikacija koristi na više od milion mobilnih uređaja i računara u regionu.

U saopštenju se navodi da je "revolucionarni EON Smart Box toliko tražen i ispred svih ostalih set-top box uređaja zbog toga što uz njega svaki TV postaje Smart TV".

- Daje mogućnost pretrage interneta, gledanja YouTube sadržaja, igranja igrica na bilo kom televizoru. EON Smart Box omogućava i puštanje video sadržaja sa mobilnog uređaja na televizor – kažu iz kompanije SBB i napominju da EON Smart Box uređaj može da ima svako, bilo gde u Srbiji.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.