Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:03.06.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Komunikacije 15.10.2019 00:00:32
TELEKOM-SRBIJA-NBA / Telekom Srbija najavio i NBA utakmice na mts TV
Beograd (MEDIA EXPRES) / 14. oktobar 2019. / Utakmice najjače košarkaške lige na svetu – NBA, ubuduće će biti dostupne televizijskim gledaocima ekskluzivno putem usluge mts TV i drugih mts multimedijalnih servisa, saopšteno je iz kompanije Telekom Srbija.

Pored kanala Arene sport, koji je deo Start paketa mts TV, ljubitelji košarke će od ove godine moći da uživaju u dodatnim sadržajima putem specijalnog NBA TV kanala.

Gledaoci će majstorije najboljih srpskih košarkaša i košarkaških zvezda iz celog sveta pratiti i putem digitalnog servisa za mobilne uređaje, koji je dostupan u tri različita paketa. Za korisnike pojedinih mts postpejd i BOX paketa, ovaj digitalni servis je besplatan tokom cele sezone.

Od sredine oktobra košarkaški fanovi će tako putem ovih mts servisa moći da prate NBA utakmice uživo, rezultate, najuzbudljivije delove mečeva, All star weekend nadmetanja, NBA plejof, finalne utakmice, kao i ostale zanimljivosti o igračima najpopularnije košarkaške lige na svetu.

Poseban, celodnevni NBA kanal, koji je sastavni deo ponude mts TV, m:SAT TV, mts TV GO i kablovskog operatora Supernova, emitovaće ekskluzivne utakmice, konferencije za medije, intervjue sa igračima i sve druge bitne informacije o NBA ligi.

Putem kanala Arene sport ili mts digitalnog servisa, NBA takmičenje ekskluzivno je dostupno gledaocima u celom regionu – Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Makedoniji i Sloveniji, zaključuje se u saopštenju kompanije Telekom Srbija.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.