Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:03.06.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Komunikacije 26.09.2019 00:07:03
TELEKOM-SLO-NEO / Telekom Slovenije predstavio NEO platformu
Amsterdam (MEDIA EXPRES) / 25. septembar 2019. / Telekom Slovenije predstavio je na ovogodišnjem sajmu IBC 2019 u Amsterdamu svoju platformu NEO, novu generaciju kućne zabave koja objedinjuje otvoreno, bezbedno, najsavremenije rešenje pametnog doma, koje se pokreće iz clouda i podržava plaćene TV servise, igre i e-trgovinu.

Razvijajući pametnu platformu za život i zabavu, Telekom Slovenije nudi svojim korisnicima mogućnost upravljanja TV sadržajima i pametnim kućnim uređajima sa jednog mesta, koristeći glasovne komande na maternjem jeziku (za sada NEO razume slovenački i engleski jezik).

NEO platforma kombinuje najbolja rešenja za dom i zabavu - jednostavan način za gledanje i pretraživanje sadržaja, jednostavno upravljanje pametnim kućnim uređajima, onlajn kupovinu na TV ekranu, kao i igranje bez konzole za video igre. Koncept, arhitekturu i tehnički dizajn platforme izradili su stručnjaci Telekoma Slovenije, koji su zatim završili razvoj u saradnji sa lokalnim i međunarodnim partnerima.

- NEO donosi našim korisnicima svet neograničene povezanosti za udoban svakodnevni život. Kao rezultat razvoja i znanja stručnjaka Telekoma Slovenije, NEO je prilagođen korisnicima što je više moguće, a nastavićemo i ubuduće da uvodimo nove funkcije prilagođene potrebama korisnika – kažu iz Telekoma Slovenije.

NEO platforma osmišljena je kao modularna i prilagodljiva usluga, sa zaista atraktivnom opcijom korišćenja glasovnih komandi, a na platformu je moguće brzo i lako dodavati brze funkcije nadogradnjom postojeće korisničke infrastrukture. Kao OTT platforma, NEO može biti prilagođen za upotrebu sa različitim operatorima i može se integrisati u njihove CRM i sisteme naplate, kao i u njihove biblioteke sadržaja.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.