Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:03.06.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 17.09.2019 12:58:45
HRT-SERIJA / Nova sezona humorističke serije "Ko te šiša" na HRT-u
Zagreb (MEDIA EXPRES) / 16. septembar 2019. / Hrvatska radio-televizija (HRT) od 22. septembra počinje emitovanje četvrte sezone humorističke serije "Ko te šiša".

Salon Žigmund je u setnom izdanju, jer je dugogodišnji radnik Ivek Vrabec napustio Žigmunda i vratio se u Holivud. Žigmund odlučuje da zaposli novog šegrta i stavlja oglas na trg, a nakon niza čudaka i neadekvatnih kandidata u salon dolazi Bruno (38). Bivši marketinški stručnjak već je snimao reklame i za Žigmunda i za Božicu, a Cici se jako protivi ideji jer je već imala sukob s Brunom. Ipak, Žigmund ga zapošljava kada mu Bruno predstavi plan kako da Unisex Božicu izbace iz poslovanja.

Bruno se sviđa svim ženama, ali i muškarcima koji dolaze u salon. Jedina koja deluje otporna na njegov šarm je Cici kojoj ne može prodavati svoje prevare.

U salonu Unisex Božica naoko je sve po starom: Sanja se pokušava osamostaliti, Božica pokušava konkurisati Žigmundu i Bruni, a Lili želi da postane poznata po svaku cenu. Ali, iznenadni gost uneće neke promene. Joži dolazi dalji rođak iz Dalmacije o kojem se mora brinuti - Duje (24). Matek, na Jožin nagovor, pristane zaposliti Duju kao konobara.

U seriji glume Ksenija Marinković, Željko Duvnjak, Jadranka Đokić, Katarina Strahinić, Sara Stanić, Robert Ugrina, Jasmin Telalović, Janko Popović Volarić, Roko Sikavica.

Scenaristi su Ivan Turković Krnjak, Marko Hrenović, Branko Ružić, Igor Šeregi, Aldo Tardozzi (prema ideji Petre Venier i Dijane Merdanović). Reditelji su Igor Šeregi i Aldo Tardozzi, a producent Igor Vukov.

Urednica je Jasmina Božinovska Živalj, a proizvodnju potpisuje “Plavi film”.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.