Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:03.06.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 17.09.2019 12:54:15
SGT-RTL-HRVATSKA / SGT modernizuje radiodifuzni centar RTL Hrvatska
Amsterdam (MEDIA EXPRES) / 14. septembar 2019. / Kompanija SGT, članica Hexaglobe grupe, objavila je da će za RTL Hrvatska, svog dugogodišnjeg korisnika, razviti najnoviju verziju svog nagrađivanog softvera – VEDA.

Centar za emitovanje u visokoj definiciji (HD) biće opremljen platformom VEDA Media Asset Management & Automation, koja bi trebalo da opslužuje 10 kanala. Integracija sistema biće obavljena u saradnji sa BCE.

- Čast nam je da RTL Hrvatska na ovaj način potvrđuje poverenje u naša rešenja nakon dugogodišnje uspešne saradnje. Istovremeno nam je veliko zadovoljstvo da učestvujemo u izazovu preseljenja kompletne infrastrukture RTL-a Hrvatska u HD – rekao je Laurent Dujardin, zamenik generalnog direktora SGT-a (Hexaglobe Group).

Hexablobe Group učestvovala je na ovogodišnjem sajmu IBC u Amsterdamu, a kompanija nudi inovativne tehnologije za linearno i nelinearno TV emitovanje: od automatizacije kojoj veruju najveći evropski emiteri, do nagrađivanih rešenja za multiplatforme i emitovanje videozapisa uživo i na zahtev.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.