Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:20.02.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 24.08.2019 13:08:58
SPI-FILMBOX-TELEKOM / Timeless Drama Channel i još 6 novih kanala na platformama Telekoma Srbija
Beograd (MEDIA EXPRES) / 23. avgust 2019. / SPI/FilmBox najavio je proširenje saradnje sa Telekom Srbija Grupom kojom će biti obuhvaćeno sedam novih kanala: Timeless Drama Channel, Fast&FunBox, FashionBox, Erox, Eroxxx, FightBox, i 360 TuneBox.

- Naš prvi ugovor sa Telekom Srbija Grupom bio je uspešan od samog početka. Drago mi je da najavim da smo obnovili i značajno proširili naše partnerstvo – rekao je Murat Muratoglu, šef distribucije SPI International, i dodao da će tokom avgusta lansirati dobro poznati Timeless Drama Channel i šest novih SPI/FilmBox kanala na Telekom Srbija Grupi.

Pretplatnici mts TV, Supernova and m:SAT TV u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini moći će sada da uživaju u prvom globalnom turskom dramskom kanalu - Timeless Drama Channel (TDC). Reč je o premium kanalu SPI/FilmBoxa koji je postao jedan od najbrže rastućih žanrovskih kanala u svetu od samog svog početka. TDC nudi više od 600 sati svežeg sadržaja, uključujući 9 globalno prihvaćenih turskih TV serija: Karadayi, Black Money Love, 20 Minutes, Kurt Seyit & Shura, Moms and Mothers, Red Scarf, Five Brothers, The End i The 8th Day. TDC će biti emitovan sa srpskim prevodom.

- Verujemo da će ponuda našeg partnera SPI International privući mnogo korisnika mts TV-a, s obzirom na to da je reč o visokokvalitetnom TV sadržaju – rekla je Marijana Vukašinović, šef sektora za multimedijalni sadržaj Telekom Srbija.

Kroz ovu saradnju pretplatnici mts TV, Supernova i m:SAT TV moći će da prate ukupno 13 kanala SPI/FilmBoxa. FightBox emituje žive prenose borilačkih sportova i multidisciplinarnih borilačkih veština iz celog sveta; Fast&FunBox ima na svom programu dinamične adrenalinske sportove, dok DocuBox nudi kolekciju nagrađivanih dokumentaraca o različitim kulturama i čudima našeg sveta. Gametoon je posvećen gejming sadržaju koji gejmeri kreiraju za gejmere, a FashionBox se bavi zabavnim sadržajem i modnim trendovima. 360 TuneBox predstavlja svake nedelje novu muziku umetnika u usponu.

Evo i kompletne liste SPI/FilmBox kanala dostupnih na Telekom Srbija Grupi: FilmBox Premium, FilmBox Plus, FilmBox Extra, Timeless Drama Channel, FilmBox Arthouse, Gametoon, DocuBox, Fast&FunBox, Erox, Eroxx, FashionBox, FightBox i 360 TuneBox.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.