Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:20.02.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Komunikacije 18.08.2019 19:53:47
DIGITAL-KONFERENCIJA / Šesta regionalna konferencija "Digital" u Beogradu 5. i 6. septembra
Beograd (MEDIA EXPRES) / 17. avgust 2019. / Color Media Communications organizuje šestu godinu zaredom regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima pod nazivom "Digital".

Ovogodišnji #Digital2019 trajaće dva dana – 5. i 6. septembra i okupiće najznačajnija imena iz celog regiona, kao i brojne goste iz inostranstva. Konferencija se održava u Hotelu Metropol u Beogradu.

U okviru panela i nekoliko studija slučaja i prezentacija, stručnjaci iz različitih oblasti govoriće o trendovima u telekomunikacijama, medijima i tehnologiji, o budućnosti radija i njegovoj sve većoj popularnosti u digitalnom dobu, o revolucijama na društvenim mrežama, marketinškoj i medijskoj sceni, kao i o kraljevima zabave u regionu. Uspešni će govoriti o svojim greškama, padovima i ponovnim uzdizanjima.

#Digital je konferencija na kojoj učestvuju generalni direktori telekoma u regionu i to je jedini skup koji okuplja prve ljude vodećih operatera – MTS, VIP, Telenor, Deutsche Telekom, Orion, Mtl Bugarska, Telekom Slovenia...

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.