Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:20.02.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 16.08.2019 13:39:48
NOVA-S-POJAČANJE / Maja Nikolić i Nataša Miljković od jeseni na TV Nova S
Beograd (MEDIA EXPRES) / 15. avgust 2019. / Poznata TV lica Maja Nikolić i Nataša Miljković od jeseni prelaze na televiziju Nova S, gde će uređivati i voditi popodnevnu emisiju "Među nama".

Kako je saopštila United Media, u novom formatu Maja i Nataša će obrađivati sva aktuelna dešavanja kroz priloge i uključenja reportera sa terena. Baviće se fenomenima, analizom društva i porodice, socijalnim temama, muško-ženskim odnosima. Pored relevantnih sagovornika, autorke će u program uključiti i publiku iz studija koja će imati priliku da postavlja pitanja glumcima, pevačima, sportistima...

Izvršna direktorka United Media Aleksandra Subotić poželela im je dobrodošlicu u tim vrhunskih novinara koji su već deo televizije Nova.

- Nataša i Maja su vrhunski profesionalci, novinarke sa ogromnim iskustvom i izuzetno je zadovoljstvo što su se pridružile našem timu i što će zajedno raditi novu emisiju koja će, verujemo, svojim originalnim konceptom odmah osvojiti gledaoce. Oni su već navikli da na našim televizijama gledaju najkvalitetniji program a tako će biti i ubuduće. Emisija "Među nama" samo je jedno od iznenađenja koja spremamo od jeseni - ističe Aleksandra Subotić.

Maja Nikolić je rekla da je jako srećna i uzbuđena zbog nove emisije na Novoj, kao i zbog svog prelaska u ovu medijsku kuću koja radi po najvišim standardima. Njena koleginica i koautorka emisije Nataša Miljković takođe jedva čeka jesen.

Gledaoci će novi popodnevni format moći da prate od sredine septembra kada startuje jesenja programska šema.

Na male ekrane tada se vraćaju i politički talk show "Utisak nedelje" autorke Olje Bećković, late night show Ivana Ivanovića i emisije iz produkcije Insajder – "Male, velike priče" i "Pregled nedelje".

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.