Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:17.11.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 04.07.2019 01:00:17
SERIJA-UJKA-NOVI-HORIZONTI / Nova serija "Ujka - novi horizonti" od jeseni na TV Nova S
Beograd (MEDIA EXPRES) / 3. jul 2019. / Odlična glumačka ekipa poslednjih nekoliko meseci vredno je radila na novoj seriji “Ujka - novi horizonti”, koja će se od jeseni prikazivati na televiziji Nova S.

Autor serijala Srđan Anđelić ističe da glavni lik u seriji ima fobije od reformi i progresa "na silu" koje nameću evropske integracije. On staje u zaštitu naših navika i u toj borbi ne bira sredstva. Ujka je iskusni nastavnik OTO-a, pa ima ambiciju da popravi i zašrafi EU.

Ujka, koga igra Nikola Đuričko, zajedno sa svojim drugom Stoletom otvara teme, suočava se sa preprekama i povećava svoju, preko noći stečenu popularnost na YouTubu. Pokušaće da postane doktor nauka, jer svi oko njega imaju diplome, naleteće na arapske investitore, osetiće strah od ženskih prava, naći će se u globalnom sukobu Amerike i Rusije, biće optužen za paranoju jer je ubeđen da ga opseda Džordž Soroš...

Pored Đurička, glumačku ekipu čine i Branka Katić, Boris Milivojević, Boris Komnenić, Iva Babić, Petar Strugar, Ognjen Mićović, Ljuba Bandović, Anđelka Prpić, Bogdan Diklić...

Serija ima 30 epizoda koje će se prikazivati od jeseni na televiziji Nova na kojoj će gledaoci moći ekskluzivno da gledaju još premijera domaćih visokobudžetnih serija iz produkcije United Media: "Senke nad Balkanom 2" i "Žigosane u reketu 2" kao i četvrti nastavak serijala "Ubice mog oca".

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.