Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:17.11.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 02.07.2019 00:44:56
SERIJA-NESTALI / Završeno snimanje serije “Nestali”
Zagreb (MEDIA EXPRES) / 1. jul 2019. / U nekadašnjoj fabrici glinice u Obrovcu krajem juna završeno je snimanje nove dramske serije "Nestali", koju za Hrvatsku radio-televiziju (HRT) proizvodi nezavisni producent "Clinica studio".

Serija "Nestali" kroz četiri epizode donosi priču o šestorici hrvatskih vojnika koji su desetak dana uoči Oluje ostali iza neprijateljskih linija, odsečeni od ostatka svoje jedinice. Duboko u neprijateljskoj teritoriji, jednim nepromišljenim potezom pretvoriće svoj povratak u nemoguću misiju. Glavni junaci priče pokušavaju da pronađu put do kuće, a pritom se prisećaju života koji su ostavili iza sebe, ali i razmišljaju o budućnosti koja ih čeka kada se rat završi.

Scenarista serije je Joško Lokas, a reditelj Kristijan Milić. U glavnim ulogama šestorice hrvatskih vojnika su: Goran Navojec, Bojan Navojec, Alan Katić, Vedran Živolić, Marko Cindić i Filip Križan.

U ostalim ulogama gledaoci će moći da vide Marinka Prgu, Tarika Filipovića, Sandru Lončarić, Mariju Škaričić, Nikšu Butijera, Enisa Bešlagića, Enesa Vejzović i mnoge druge.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.