Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:17.11.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 18.06.2019 00:38:41
SERIJA-SENKE-DVA / Završeno snimanje "Senki nad Balkanom 2"
Beograd (MEDIA EXPRES) / 17. jun 2019. / Posle osam meseci rada na autentičnim lokacijama u Sloveniji i Srbiji, i sa više od 200 članova ekipe, završeno je snimanje druge sezone serije "Senke nad Balkanom" koja će se od jeseni ove godine emitovati na kanalu Nova S.

Posle ogromnog uspeha prve sezone, velika ekipa, sa autorom i rediteljem Draganom Bjelorlićem na čelu, spremila je još ambiciozniji dramski prikaz skrivene istorije Balkana. Druga sezona donosi spektakularnu mešavinu akcije i drame, misterije i napetosti, vodeći nas od blatnjavih ulica Jatagan male, pa sve do blistavih Bečkih koridora vlasti. Glavni likovi Tane (Dragan Bjelogrlić) i Stanko (Andrija Kuzmanović) se ponovo nalaze u srcu misterije koja može promeniti sudbinu Evrope.

Međunarodne zavere, tajna društva, ekstremne ideologije, narko ratovi, dekadencija u osvit katastrofe, istorijska je pozadina uzbudljive potrage za rešenjem misterije jezivih zločina koji potresaju Beograd te 1934. godine.

I u drugoj sezoni, gledaoci će uživati u ulogama koje tumače Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, ali i u novim likovima koji su dodeljeni Leoni Paraminski, Nataši Ninković, Bogdanu Dikliću, Vesni Trivalić, Marku Grabežu i Igoru Đorđeviću.

Kreator serije je Dragan Bjelogrlić, a muziku i ovog puta potpisuje Magnifiko.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.