Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:17.11.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 16.06.2019 15:40:22
UNITED-MEDIA-ACT / United Media postala član Udruženja komercijalnih televizija u Evropi
Beograd (MEDIA EXPRES) / 16. jun 2019. / Udruženje komercijalnih televizija u Evropi (ACT) pozdravilo je nove članove LNK & United Mediju, objavljeno je na zvaničnoj stranici ACT-a.

- Kao vodeći emiter u državama članicama EU, Sloveniji i Hrvatskoj, kao i u regionu Zapadnog Balkana, United Media se jako raduje što će se pridružiti vodećim komercijalnim emiterima u njihovom kontaktu sa onima koji donose odluke u Evropi. Evropsko medijsko okruženje je brzo i složeno. ACT je vodeća platforma poslovne politike koja artikuliše pozicije našeg sektora i zajednički dopire do javnih i privatnih aktera – rekla je povodom učlanjenja u ACT izvršna direktorka United Medije Aleksandra Subotić.

Terestrijalni televizijski kanali United Medije - Nova BH, Nova M i Doma, komercijalni su TV kanali sa najvećom gledanosti u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Čak 25 kablovskih kanala kompanije United Media, kao što su SportKlub, Grand i N1, pružaju kombinaciju sporta, vesti, zabave, filmova i dečjih emisija za publiku svih uzrasta u jugoistočnoj Evropi.

United Media osmišljava, naručuje i proizvodi originalne filmove, serije, formate emisija i muzičke spotove za lokalnu publiku emitovanu na linearnoj i digitalnoj distribuciji, a lokalnim i međunarodnim partnerima pruža integrisane komunikacijske, reklamne i medijske usluge.

Generalni direktor ACT-a, Gregoar Polad, rekao je da mu je drago što ACT može da pozdravi LNK & United Mediju kao nove članove ACT-a.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.