Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:09.07.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 05.06.2019 23:29:20
TELESTE-LUMINATO-ANGACOM / Teleste predstavio novu generaciju digitalne platforme na sajmu u Kelnu
Keln (MEDIA EXPRES) / 5. jun 2019. / Kompanija “Teleste” predstavila je svoju novu platformu za glavne stanice na sajmu ANGA COM 2019 u Kelnu. Potpuno novi Luminato 4X4 dizajniran je sa ugrađenom video opremom za podršku operaterima kada prelaze na arhitekturu distribuiranog pristupa.

Sa svojim snažnim i ultra gustim QAM, ova platforma omogućava im da neometano povećavaju svoje video servise, kako raste potreba za kanalima kao što su visokokvalitetni, 4K rezolucije. Ovo garantuje da operateri mogu da pokreću svoje servise bez poteškoća, kako danas, tako i u budućnosti.

- Luminato 4X4 predstavlja našu posvećenost pružanju najboljih video snimaka u glavnim stanicama operatora danas, kao i za vreme i nakon prelaska na mreže distribuiranog pristupa. Sve poznate Luminato karakteristike i moduli su tu, a pored toga opremili smo platformu tehnologijama koje garantuju snažno i neprekidno pružanje usluga kada se i mreže i zahtevi kupaca promene i podignu na viši nivo - izjavio je Julius Tikkanen, potpredsednik platformi za video usluge kompanije Teleste.

Sa Luminatom 4X4, operateri mogu da isporučuju emitovani video preko tradicionalnih i distribuiranih pristupnih mreža. Takođe imaju benefite od korišćenja najnovije vrhunske tehnologije i čine dodatni korak pružanjem neprekidnih usluga.

Luminato 4X4 je izgrađen na dokazanoj Teleste Luminato platformi za glavne stanice i potpuno je kompatibilan sa postojećim Luminato modulima. Ova platforma je implementirana u više od 150 zemalja za prijem i obradu sadržaja uživo, a poverenje su joj pružili operatori kablovske televizije i telekomunikacione kompanije, kao i ugostiteljski objekti različitih veličina i zahteva.

Tokom poslednjih 10 godina, manje od 0,3% svih uređaja koji su izašli fabrike kompanije Teleste u Finskoj zahtevalo je hardverske popravke, što dokazuje dugi životni vek platforme i njenu visoku pouzdanost.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.