Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:06.07.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 05.06.2019 23:01:43
UNITED-MEDIA-PIRATERIJA / Sport Klub i Nova nastavili saradnju sa Friend MTS u borbi protiv piraterije
Beograd (MEDIA EXPRES) / 5. jun 2019. / Vodeći brendovi United media – Sport klub i NOVA, i ove godine će biti zaštićeni od piraterije korišćenjem usluga jednog od najvećih svetskih pružalaca usluga u borbi protiv nelegalnog preuzimanja sadržaja, Friend MTS.

Friend MTS je najveći i najsavremeniji sistem iz Engleske za zaštitu od piraterije, koji dugi niz godina uspešno sarađuje sa velikim svetskim medijskim kućama kao što su Sky, BT, UFC i drugim.

United Media, koja u svom vlasništvu ima četiri nacionalne televizije i više od 25 kablovskih kanala u regionu, je i prethodne godine sarađivala sa ovom kompanijom, a sada je potpisan produžetak tog ugovora.

- Naši sportski kanali, uključujući Sport Klub 1, SK2, SK3, SK4 i Sport Klub HD i ove godine biće zaštićeni automatizovanim sistemom zaštite sadržaja koju nudi Friend MTS. Pored ovih kanala, ključni sportski događaji koje emitujemo na kanalima Nova, Nova S, Nova M i Nova BH biće, takođe, uključeni u ovu zaštitu - rekao je Duško Martić, rukovodilac content security tima United Media.

On je istakao da je United Media je izuzetno proaktivna u zaštiti svojih i partnerskih sadržaja, a njen interni Anti-Piracy tim blisko sarađuje sa Friend MTS-om u zaštiti kanala i sadržaja, na prvom mestu sportskih događaja za kojima vlada veliko interesovanje, poput UEFA utakmica.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.