Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:06.07.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 04.06.2019 00:55:32
RTS-JUŽNI-VETAR / Nastavak filma i serija “Južni vetar” stižu 2020. godine
Beograd (MEDIA EXPRES) / 3. jun 2019. / Nakon velikog uspeha filma "Južni vetar", počelo je snimanje njegovog nastavka, ali i televizijskog serijala koji realizuju Radio-televizija Srbije i produkcijska kuća "Režim".

U režiji Miloša Avramovića, popularni krimi-triler “Južni vetar” gledaoci će moći da prate i kao serijal koji predvodi glumačka ekipa na čelu sa Milošem Bikovićem, Miodragom Radonjićem, Jovanom Stojiljković, Milošem Timotijevićem i Draganom Bjelogrlićem.

- Bilo je izuzetno teško napraviti taj film, posebno što ovde ne postoji tradicija takvih filmova. Napravili smo uspešan film koji je gledan širom regiona. Jedan od stranih likova je Paskval Espozito, jedan od bosova u seriji Gomora - najavio je reditelj Miloš Avramović.

- Nadam da ćete videti jedan kvalitativni skok u odnosu na prvi deo, a sada smo posle velikog uspeha prvog dela imali prilike da se malo produkciono razmašemo i da priča poprimi malo veće razmere, koje više pripadaju tom žanru - objasnio je Miloš Biković.

Serija “Južni vetar” snima se u Srbiji, Crnoj gori i Italiji, a pored novih destinacija očekuju nas i nove uloge. Neke od njih pripale su Vuku Kostiću i Miodragu Dragičeviću. Glavna ženska uloga biće prisutna i u nastavku, ali ovoga puta uz razvijenu priču.

Film je do sada gledalo više od 900.000 ljudi širom regiona, a nastavak i serija očekuju se 2020. godine.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.