Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:09.07.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 22.05.2019 23:37:10
RTS-KONKURS-UREDNICI / RTS raspisao konkurs za urednike
Beograd (MEDIA EXPRES) / 22. maj 2019. / Radio Televizija Srbije (RTS) raspisala je novi konkurs za neka od najvažnijih uredničkih mesta javnog servisa.

Oglas je raspisan za pozicije glavnog i odgovornog urednika informativnog programa, kulturno-umetničkih programa, edukativno-naučnog programa i zabavnog programa RTS-a, kao i za mesto glavnog i odgovornog urednika trećeg programa Radio Beograda.

Svi kandidati moraju biti državljani Srbije ili imati prebivalište na teritoriji ove zemlje, posedovati visoku stručnu spremu ili magistraturu i biti istaknuti medijski stručnjaci, koji su se dokazali značajnim rezultatima u radu u televizijskoj/radio industriji. Moraju imati najmanje 7 godina iskustva u uredničkom radu i vladati bar jednim svetskim jezikom.

Kandidati za glavne urednike takođe ne mogu biti nosioci javnih dužnosti, članovi političkih stranaka ili osobe koje ne ispunjavaju druge uslove za obavljanje tih funkcija u skladu sa zakonom.

Rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana objave konkursa, a Uprava RTS-a imenovaće glavne i odgovorne urednike u roku od 45 dana od dana otvaranja prijava.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.