Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:06.07.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 20.05.2019 21:59:34
HRT-SERIJA-NESTALI / HRT počeo snimanje serije "Nestali"
Zagreb (MEDIA EXPRES) / 20. maj 2019. / Hrvatska radiotelevizija (HRT) počela je, u saradnji sa producentskom kućom "Clinica studio", snimanje nove dramske serije "Nestali". Uprkos lošim vremenskim prilikama, u eksterijerima zadarskog zaleđa pala je prva klapa, prenosi portal Media Daily.

"Nestali" su mini dramska serija od četiri povezane epizode u trajanju 50 minuta. To je priča o šestorici hrvatskih vojnika koji su desetak dana uoči Oluje, nakon vojne operacije ograničenog zahvata, ostali iza neprijateljskih linija odsečeni od ostatka svoje jedinice. Duboko u neprijateljskom položaju jednim nepromišljenim, ali odlučnim potezom pretvoriće svoj povratak na hrvatsku teritoriju u nemoguću misiju.

Daleko od glavnih ratnih sukoba pokušavaju da pronađu put kući, te svedoče o životu koji su ostavili iza sebe, ali i razmišljaju o budućnosti koja ih čeka kada se rat završi.

Scenarista serije je Joško Lokas, a reditelj Kristijan Milić. Direktor fotografije je Mirko Pivčević, scenograf Damir Gabelica, kostimografkinja Vedrana Rapić, slikarka maske Nana Bulajić Črček, montažer Veljko Segarić, dok produkciju potpisuju Vedran Kasap, Domagoj Jović i Joško Lokas. Urednica serije je Zinka Kiseljak.

U glavnim ulogama šestorice hrvatskih vojnika su: Goran Navojec, Bojan Navojec, Alan Katić, Vedran Živolić, Marko Cindić i Filip Križan. U ostalim ulogama gledaoci će imati prilike da gledaju Marinka Prgu, Tarika Filipovića, Sandru Lončarić, Mariju Škaričić, Enisa Bešlagića, Enesa Vejzovića i mnoge druge.

Snimanje serije je počelo 19. maja, a očekivani rok završetka je početak 2020. godine.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.