Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:06.07.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 17.05.2019 00:33:10
SBB-TV-INTERNET / SBB otključava dodatne digitalne TV kanale i ubrzava internet
Beograd (MEDIA EXPRES) / 16. maj 2019. / Kompanija SBB od 15. maja ponovo ubrzava internet i otključava dodatne digitalne kanale i Video klub naslove svojim korisnicima.

Tokom trajanja akcije, do 15. avgusta, SBB će otključati dodatne digitalne TV kanale iz ponude svim postojećim i novim korisnicima EON, D3, D3i i Total TV platforme. To znači da će građani imati prilike da uživaju u programu više od 190 kanala, od kojih je preko 60 u HD rezoluciji. Pored ovoga, dostupno je preko 14.000 popularnih naslova u SBB Video klubu.

Internet korisnici Silver i Gold Duo i Trio paketa na kablovskoj infrastrukturi SBB-a moći će da uživaju u internetu brzine od 50 do čak 300 Mbps, u zavisnosti od paketa.

Takođe, kako SBB kontinuirano radi na inoviranju TV, internet i telefonskih servisa u narednih pet godina kompanija ulaže više od 300 miliona evra u dalji razvoj najveće optičke GIGA mreže nove generacije u Srbiji, platformu EON, kao i nove napredne servise.

Što se tiče otključanog sadržaja, ljubitelji serijskog programa pored postojećih hit serija kao što su „Žigosani u reketu“ i “Ubice mog oca”, mogu da prate najtraženije i najgledanije serije „Igra prestola“, “Poldark”, „Milijarde“, “Alfa”, “Teška vremena u El Rojalu”, “Rivijera” kao i druge serije, ekskluzivne filmove i dokumentarce kanala i video platformi: HBO Premium, CineStar TV Premiere HD, Pickbox, National Geographic +, Hopster i drugih.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.