Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:16.06.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
English
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Komunikacije 05.04.2019 11:40:28
OPTIMA-TELEKOM-UPRAVA / Promene u upravi Optima Telekoma
Zagreb (MEDIA EXPRES) / 5. april 2019. / Hrvatska telekomunikaciona kompanija Optima Telekom napravila je brojne kadrovske promene u svojoj upravi.

Na sednici Nadzornog odbora objavljeno je da mandat Irene Domjanović, članice Uprave za prodaju i marketing (CMO), ističe 1. aprila 2019. godine, nakon čega će karijeru nastaviti van kompanije.

Istovremeno, Tomislav Grmek imenovan je za novog člana Uprave za tehniku (CTO) sa dvogodišnjim mandatom koji počinje da teče od 2. aprila.

Grmek na ovu funkciju dolazi sa pozicije direktora Odeljenja za razvoj i upravljanje telekomunikacionim sistemima, koju je uspešno obavljao 14 godina i gde je stekao vredno iskustvo u području tehnike i telekomunikacija. Rođen je 1976. godine u Minhenu. Završio je smer elektrotehnike, usmerenje industrijska elektronika, na Višoj tehničkoj školi Univerziteta u Zagrebu, a potom diplomirao na Fakultetu saobraćajnih nauka, smer pošta i telekomunikacije

Kako navodi Poslovni dnevnik, nakon ovih promena Upravu Optima Telekoma čine Boris Batelić, predsednik, Tomislav Grmek, član Uprave za tehniku, i Tomislav Tadić, član Uprave za finansije.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.