Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:16.06.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
English
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 31.03.2019 21:54:33
SUPERNOVA-KABLOVSKA / Lansiran novi kablovski operater Supernova
Beograd (MEDIA EXPRES) / 31. mart 2019. / Na specijalnom događaju održanom u Beogradu zvanično je predstavljen Supernova kablovski operater. Ovaj brend nastao je spajanjem kablovskih operatera Kopernikus Technology, Radijus Vektor i AVkom, što znači da dosadašnji korisnici usluga ovih operatera od 1. aprila automatski prelaze na Supernova pakete usluga televizije, interneta i fiksne telefonije.

Zahvaljujući ovom spajanju kupljenih kompanija u jedan brend, Supernova već ima više od 300.000 korisnika širom Srbije.

Koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija Grupe, Vladimir Lučić, izjavio je na predstavljanju brenda da se nada da će korisnici prepoznati kvalitet ponude. On je naveo da će korisnici će imati na raspolaganju više od 200 televizijskih kanala (od čega 50 u HD formatu), kao i veoma brz internet do 120 Mb/s. Takođe je naglašeno da će cene paketa biti veoma pristupačne.

Lučić je ukazao da je brend dobio ime Supernova po fenomenu koji se retko dešava u svemiru, a što se tiče telekomunikacija, napravljen je rekord u brzini preuzimanja i konsolidacije telekomunikacionog operatera.

Novi kablovski operater će biti jedinstven na tržištu po tome što će imati i Arena i Sport Klub kanale, što nije moguće kod konkurencije. Supernova je pripremila i promocije za nove korisnike – prvih šest meseci cena usluga će biti 1 dinar mesečno.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.