Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:16.06.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
English
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 19.03.2019 22:41:32
TOP-KANAL-NOVA-S / TOP kanal postaje televizija Nova S
Beograd (MEDIA EXPRES) / 19. mart 2019. / TOP kanal 25. marta menja ime u Nova S i postaje deo brenda Nova TV, koji predstavlja najveću regionalnu televizijsku mrežu.

Gledaoce očekuje nov i bogat kolažni program - zabavne i političke talk show emisije, informativni, dokumentarni i sportski sadržaji kao i vrhunske domaće i strane serije i filmovi, najavljuju iz SBB-a.

Program Nova S kanala otvara se utakmicom fudbalskih reprezentacija Srbije i Portugalije. United Media otkupila je prava prenosa svih utakmica kvalifikacija za EURO 2020. koje igra reprezentacija Srbije, kao i prenose Lige nacija.

Na ovom kanalu gledaoci će moći da prate i informativni program koji čine vesti koje realno odslikavaju stvarnost u Srbiji, pojačan talk show emisijom Olje Bećković “Utisak nedelje” i emisijama Insajdera Brankice Stanković “Male Velike priče” i “Insajderov pregled nedelje”.

Nova S biće prepoznatljiva i po zabavnom programu, kultnoj emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” i jutarnjem programu “Mentalno razgibavanje”.

- Verujemo da publika sa nestrpljenjem očekuje i nove epizode serija “Žigosani u reketu”, “Senke nad Balkanom”, “Ubice mog oca”, a uskoro će biti emitovana i najnovija ostvarenja “Zaspanka za vojnike” i serijal “Mile protiv tranzicije”.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.