Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:25.05.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
English
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
Zakonodavstvo



Napredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 12.03.2019 01:51:02
O2-PLAY-KARADŽIĆ / Dragan Karadžić glavni urednik O2 televizije i Play radija
Beograd (MEDIA EXPRES) / 11. mart 2019. / Dragan Karadžić je novi glavni i odgovorni urednik Televizije O2 i Play radija.

- Primarni zadatak u narednom periodu jeste podizanje dnevne gledanosti televizije O2. Stub programske šeme biće informativni, ali i sportski program, pa će tako O2 televizija ekskluzivno prenositi utakmice domaće fudbalske i košarkaške lig - rekao je Karadžić po stupanju na dužnost.

On je dodao da će O2 u svoju programsku šemu uvrstiti nove i veoma interesantne autorske emisije, filmski i serijski program obogatiti naslovima iz nove holivudske produkcije, i pokrenuti nekoliko emisija zabavnog sadržaja.

- Gledaoci O2 televizije uskoro će biti u prilici da na programu vide nova TV lica, veoma prepoznatljive televizijske novinare i voditelje - istakao je novi glavni i odgovorni urednik Televizije O2 i Play radija.

Dragan Karadžić na novu funkciju dolazi sa pozicije zamenika predsednika Upravnog odbora RTS-a, a tokom 25 godina provedenih u televizijskom biznisu, karijeru je gradio u zemlji i inostranstvu. Sarađivao je sa brojnim televizijama u Evropi i Aziji, naročito u Kini, gde je profesionalno boravio dve godine. Odličan je poznavalac novih televizijskih platformi, kao i najnovijih svetskih televizijskih trendova.

U Srbiji ga pamte kao veoma uspešnog urednika Trećeg kanala RTS-a.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.