Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:25.05.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
English
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 23.02.2019 19:05:30
RTS-SERIJA-MOJA-GENERACIJA-Z / Serija "Moja generacija Z" od 4. marta na RTS-u
Beograd (MEDIA EXPRES) / 23. februar 2019. / Ovog proleća na Prvom programu Radio-televizije Srbije (RTS) biće emitovano nekoliko premijernih domaćih serija. Već od prve nedelje marta počinje “Moja generacija Z”, koja će biti prikazivana od ponedeljka do četvrtka u 22 časa.

Serija govori o onima koji su nasledili čuvene „milenijalce" - generaciji „Z", odnosno o maturantima jedne beogradske gimnazije, rođenim 2000-te, u godini Zmaja po kineskoj astrologiji.

U serijalu o odrastanju, tradicionalno jednom od najpopularnijih podžanrova na ovim prostorima, pratimo junake iz dva razreda - iz crvene i plave smene, u prvim danima nove školske godine u kojoj će doneti važne životne odluke. Dramski zapleti, oplemenjeni muzikom (Zemlja gruva, Mistejk Mistejk i drugi) i humorom, govore o dilemama i problemima ali i radostima u životu mladih u Srbiji, o njihovim roditeljima i profesorima.

Serija je snimana četiri meseca na brojnim lokacijama u Beogradu, a glavne uloge i priliku da zasijaju dobilo je dvadesetak najtalentovanijih mladih glumaca, što je sigurno jedan od najvećih kvaliteta ovog serijala od 44 epizode.

Uloge tumače Predrag Vasić, Jovana Milovanović, Vanja Jovanović, Matea Milosavljević, Katarina Živković, Nikola Stanković, Jana Milosavljević, Nemanja Rafailović, Kristijan Marković, Nenad Petrović, Isidora Građanin, Nikola Malbaša, Kristina Jeftović, Sava Stojanović, Stefan Vukić, Ivana Adžić, Milan Zarić.

Scenaristi su Vladimir Simić, Vladimir Ćosić, Milena Depolo, Milan Konjević, Nina Džuver, Tanja Ilić... a režiju potpisuju Miloš Petričić, Milan Konjević, Branko Vučić.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.