Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:25.05.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
English
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 18.02.2019 00:18:14
RTS-KVIZ-ZAVIČAJ / Novi kviz "Igraj za zavičaj" od marta na RTS-u
Beograd (MEDIA EXPRES) / 17. februar 2019. / Radio-televizija Srbije (RTS) počela je snimanje novog kviza pod nazivom "Igraj za zavičaj". Uz takmičare, muzičare i voditelja Slobodana Šarenca, tu će biti i brojni navijači koji dolaze autobusima iz različitih gradova Srbije.

"Igraj za zavičaj" je jedinstven šou program takmičarskog tipa, u kome predstavnici 24 grada ponekad moraju i da zapevaju. Svi su prošli Mensine i specijalne memorijske testove, a samo takmičenje ima dva kruga kvalifikacija, polufinale i finale, navodi RTS.

U svakoj od ukupno 12 emisija, za zavičaj će igrati četiri takmičara iz isto toliko gradova. Svoje znanje i umeće pokazaće kroz 10 igara, a dva najbolja takmičara plasiraju se u sledeći krug.

Pobednik emisije osvaja 100.000 dinara, koje prenosi u sledeći krug takmičenja, i još toliko daje u dobrotvorne svrhe u svom gradu.

"Važna je pažnja", "Gradovanje-radovanje", "Pantomima", "Asocijacija", "Muzička spajalica", samo su neke od igara u kojima takmičare bodre navijači iz njegovog grada.

Pobednik kviza može da osvoji čak dva miliona dinara, a gledaoci RTS-a moći će da navijaju za svoje favorite ispred malih ekrana nedeljom uveče, već od marta.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.