Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:17.08.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Komunikacije 04.02.2019 11:12:16
A1-HRVATSKA-MOBILE-FIRST / A1 Hrvatska prelazi na "mobile first" strategiju
Zagreb (MEDIA EXPRES) / 4. februar 2019. / A1 Hrvatska, bivši Vipnet, postala je prva velika kompanija u Hrvatskoj koja je prešla na “mobile first” način rada. Kako navodi Poslovni dnevnik, od početka 2019. godine svaka nova inicijativa u prodaji, marketingu i korisničkoj službi mora biti takva da se može primeniti prvo na mobilnom telefonu.

Ivan Skender, glavni direktor za transformaciju poslovanja A1 Hrvatska, kaže da sve što sada razvijaju mora prvo moći da se ponudi kroz kompanijsku mobilnu aplikaciju – My A1.

- Tek onda ćemo razgovarati kako se to može primeniti u trgovini i drugim kanalima. Ako ne može na mobitel, onda mora ići u redizajn – ističe Skender.

On je rekao da u proseku više od polovine mobilnih korisnika u Hrvatskoj ima pametne telefone i da A1 ima nešto manje od 2 miliona korisnika, što ukazuje da bi aplikacija “Moj A1” mogla imati oko 500.000 korisnika. Skender je otkrio i da “svaki četvrti korisnik bar jednom mesečno koristi aplikaciju”, čime se dolazi do cifre od oko 125.000 aktivnih korisnika.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.