Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:17.08.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Komunikacije 02.02.2019 12:17:50
MTEL-BLICNET / Kompanija m:tel zvanično postala vlasnik Blicneta
Banjaluka (MEDIA EXPRES) / 2. februar 2019. / Kompanija m:tel Banjaluka postala je 100% vlasnik kablovskog operatera Blicnet, čime je dodatno osnažila svoju tržišnu poziciju u BiH. Ovim je okončana transakcija prenosa vlasništva, saopšteno je iz m:tel-a.

- Korisnicima Blicneta omogućićemo najsavremenije usluge, atraktivne ponude i akcije koje u kontinuitetu nudimo svim svojim korisnicima - stoji u saopštenju kompanije m:tel.

Blicnet, društvo sa ograničenom odgovornošću za telekomunikacije, pruža usluge operatera mobilne i fiksne telefonije, internet servis provajdera (ISP), mrežnog operatera, pružaoca kablovskog TV servisa i sistemskog integratora na području BiH.

Strateški planovi kompanije m:tel, koji predviđaju i akviziciju kablovskih operatera, usmereni ka pozicioniranju kompanije kao regionalnog lidera u oblasti telekomunikacija, deo su globalnog trenda na telekomunikacionom tržištu. Zato je m:tеl uveren da se radi o dobrom i dugoročno važnom poslovnom potezu.

Iz Blicneta je saopšteno da je dosadašnji rukovodilac Sektora za korisničke odnose kompanije m:tel, Slađana Babić, imenovana 31. januara na funkciju direktora kompanije Blicnet.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.