Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:17.08.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Komunikacije 29.01.2019 00:09:57
SBB-ANEVIA-TRSERVICES / SBB izabrao kompanije Anevia i TR Services za razvoj B2B Hospitality ponude
Beograd (MEDIA EXPRES) / 28. januar 2019. / Kompanija Anevia, jedan od vodećih pružalaca OTT i IPTV softverskih rešenja, saopštila je da je srpski kablovski operator SBB izabrao njene glavne stanice Flamingo, kao i IT sistem-integratora TR Services, za razvoj svoje ponude u oblasti ugostiteljstva, čime će u hotelima obezbediti najveći izbor sadržaja na tržištu.

SBB želi da osnaži svoje prisustvo na B2B tržištu, pa je zato u aprilu 2018. godine potpisan Okvirni sporazum sa kompanijom TR Services, ovlašćenim regionalnim prodavcem kompanije Anevia od 2012, čime je je dodatno učvršćeno snažno partnerstvo između ove dve kompanije, navodi se u saopštenju.

Glavne stanice Flamingo izabrane su za ovaj projekat da bi transformisale signal tako da bude kompatibilan sa koaksijalnom mrežom u hotelima, čime se omogućava pružanje visokokvalitetne TV usluge. One su već prisutne u mnogim hotelima koji su pretplatnici SBB-a.

- Modularnost i skalabilnost koje karakterišu Flamingo svakako su bili odlučujući činioci u donošenju ove odluke. Mogućnost implementacije koaksijalne modulacije i stvaranje virtuelnih internet kanala čine glavne stanice Flamingo savršenim izborom. Uz to, pošto su stanice skalabilne, hoteli će moći da pruže uslugu koja podrazumeva više ekrana i mogućnost pauziranja, pružajući gostima iskustvo kao kod kuće - izjavio je Dragan Bilić, direktor kompanije TR Services.

Slaviša Danilović, inženjer pretprodaje u SBB Solutions, istakao je zadovoljstvo potpisanim ugovorom, koji otvara vrata mnogim budućim uspesima kompanije TR Services u jugoistočnoj Evropi.

- Postoji realna potreba za ovom vrstom proizvoda u regionu, a modularnost glavnih stanica Flamingo svrstava ih među najfleksibilnije glavne stanice na tržištu, s obzirom na to da mogu da se integrišu u bilo kakvu strukturu, bilo da je koaksijalna, IP, WiFi ili hibridna. Uz to, kao deo United grupe, vodeće telekomunikacione i medijske platforme u jugoistočnoj Evropi, koja posluje u šest zemalja bivše Jugoslavije, u mogućnosti smo da iskoristimo prednosti Cloud Monitoring Platforme kompanije Anevia, koja nam omogućava trenutno praćenje instalacija u celom regionu – rekao je Danilović

Natalija Šapkina, menadžer za strateška partnerstva u ugostiteljskoj industriji kompanije Anevia, navela je da su zahvaljujući partnerskoj mreži kompanije TR Services i saradnicima United Grupe na Balkanu, mogućnosti za razvoj u tom regionu neograničene.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.