Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:17.08.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 18.01.2019 22:46:46
TELEMACH-SPONZORSTVO / Telemach postao generalni sponzor Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine
Sarajevo (MEDIA EXPRES) / 18. januar 2019. / Od 2019. godine sve košarkaške reprezentacije BIH nosiće znak Telemach na svojim dresovima. Kompanija Telemach i Košarkaški savez Bosne i Hercegovine potpisali su sponzorski ugovor kojim svoju saradnju nastavljaju i šire je na sve reprezentativne selekcije.

- Drago mi je što je Telemach pokazao sluh, želju i volju da kao društveno odgovorna kompanija da vetar u leđa Košarkaškom savezu BiH. U razgovoru sa ljudima iz Telemacha shvatili smo da imamo zajednički cilj i da zajedničkom saradnjom, u jednom sasvim novom ambijentu i sa novim, mladim i ambicioznim ljudima, pokrenemo stvari sa mrtve tačke. Telemach je već duži niz godina jedan od sponzora mlađih selekcija naše zemlje i ovo je samo nastavak saradnje, koja se sada proširila i na sve selekcije – rekao je predsednik Košarkaškog saveza BiH Mirza Teletović, koji se zahvalio i svim dosadašnjim generalnim sponzorima na velikodušnoj pomoći u teškim trenucima za BH košarku.

Telemach aktivno pomaže sportske kolektive u BIH, a sponzorski ugovor sa Košarkaškim savezom BiH jedan je od najvećih i najznačajnijih do sada.

- Ponosni smo na košarkašku reprezentaciju koja je mnogo puta Bosnu i Hercegovinu predstavljala na međunarodnim takmičenjima. Drago nam je da možemo ulagati u sport i sportsku budućnost naše zemlje. Sigurni smo da će pomoć Telemacha biti dodatni podstrek za nove plasmane i nadamo se da će predstojeća trogodišnja saradnja Košarkaški savez podići do samog vrha - izjavio je Admir Drinić, CEO kompanije Telemach.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.