Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:17.08.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 16.01.2019 00:00:16
TOP-KANAL-SERIJE / Nove serije na TOP kanalu
Beograd (MEDIA EXPRES) / 15. januar 2019. / TOP kanal je za sam početak 2019. godine spremio iznenađenje za svoje gledaoce i počinje emitovanje dve potpuno nove serije – hrvatske „Stella“ i danske „Rita“, ali donosi i dugo očekivani nastavak popularne i nagrađivane serije „Domovina“.

Kako navode iz SBB-a, ljubitelji ove američke serije, koji su na TOP kanalu imali priliku da kroz šest sezona prate agentkinju CIA Keri Matison, od 8. januara uživaju u nastavku ovog političkog trilera. Nova sezona, koju su gledaoci širom sveta ocenili kao najbolju do sad, ima 12 epizoda i emitovaće se radnim danima od 21 čas.

Od 9. januara u 20 časova počelo je emitovanje serije „Stella“ koja dolazi iz produkcije hrvatske televizije Nova, jedne od članice United Media kompanije. U muzičko-dramskoj seriji autorke Jelene Veljače gledaoci će pratiti životni put dve mlade, talentovane devojke na putu ka zvezdama u muzičkom takmičenju „Stella“ - jedna se bori za majčin život, a druga za majčinu ljubav.

Stella donosi intrigantne, zbavne, ali i dirljive trenutke koji osvajaju srca gledalaca svih generacija.

TOP kanal na male ekrane u regionu donosi i politički nekorektnu dansku seriju o nastavnici u osnovnoj školi „Rita“. Ona je omražena među roditeljima, stručnjacima i svima koji pokušavaju da je kontrolišu. Međutim, učenici je obožavaju, jer znaju da se ona bori za njih. Rita je večita buntovnica, zbog čega često ulazi u konflikte, možda zato što je i sama još uvek dete.

Serija će se emitovati vikendom od 19 časova, a prva epizoda bila je na programu 12. januara.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.