Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:16.06.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
English
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 30.12.2018 11:51:58
OGNEN-JANESKI-TV-24 / Ognen Janeski novi glavni urednik makedonske TV 24
Skoplje (MEDIA EXPRES) / 29. decembar 2018. / Mladi novinar i voditelj Ognen Janeski biće novi glavni urednik nacionalne televizije TV 24. Dugogodišnji urednik nekoliko emisija na ovoj televiziji zameniće na ovoj funkciji Mladena Čadikovskog, koji je podneo ostavku na funkciju nakon izbora za novog predsednika Udruženja novinara Makedonije (ZNM).

- Sa zadovoljstvom sam prihvatio odgovornost za dužnost glavnog urednika TV 24, koju preuzimam od kolege Čadikovskog, kome želim sreću u izazovima u Udruženju novinara. Hvala mojim kolegama novinarima, tehničkom i programskom osoblju, koji su mi iskazali poverenje da kao tim preuzmemo odgovornost za dalje uspehe. Kolektiv se živi i tako će biti – napisao je Janeski na društvenim mrežama.

Mladen Čadikovski je rekao da je odluku o povlačenju sa mesta urednika doneo odavno, u trenutku kada je odlučio da se kandiduje za predsednika ZNM.

- Posle dve i po prekrasne godine u TV 24, osećam da na televiziji ima prostora za dalji profesionalni razvoj. I dalje sam deo tima na TV, na raspolaganju sam kolegama i novom uredniku Ognenu Janeskom, kome želim puno uspeha.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.