Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:16.06.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
English
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 23.12.2018 01:21:06
DRAGAN-PETKOVIĆ-AOM / Dragan Petković novi predsednik Asocijacije onlajn medija
Beograd (MEDIA EXPRES) / 22. decembar 2018. / Novi predsednik Asocijacije onlajn medija (AOM) naredne tri godine biće Dragan Petković (Južne vesti), odlučio je Upravni odbor AOM-a na redovnoj godišnjoj Skupštini održanoj u Beogradu. Potpredsednica AOM-a, kao i do sada, biće Tanja Maksić (BIRN).

Članovi Skupštine AOM-a su tajnim glasanjem prethodno izabrali članove Upravnog odbora, koji će u narednom periodu, pored Dragana Petkovića i Tanje Maksić, činiti Maja Leđenac (Autonomija), Ljiljana Stojanović (JUG Press) i Ivana Stevanović (Fondacija Slavko Ćuruvija).

Za novog člana Nadzornog odbora AOM-a tajnim glasanjem izabrana je Danije Vučić (Media i reform centar), koja se u ovom telu pridružila dosadašnjim članovima Miloradu Bjeletiću (Beogradska otvorena škola BOŠ) i Saši Trifunoviću (Ist Media).

Na skupštini AOM-a, koja trenutno broji 22 člana, razgovarano je o dosadašnjim aktivnostima asocijacije na polju izrade nove medijske strategije, učešća članova u radnoj grupi za bezbednost novinara i pregovorima sa koordinacionim telom vlade. Konstatovana je saradnja sa medijskim udruženjima u okviru neformalne koalicije, kao i sa pojedinim nevladinim organizacijama.

Planirano je da Asocijacija narednu godinu počne strateškim planiranjem i formulisanjem programa koji će na najbolji način odgovoriti potrebama članica.

Asocijacija ostaje posvećena javnom zagovaranju programa koji će uticati na povećanje medijskih sloboda i unapređenje profesionalizma u onlajn medijskoj sferi.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.