Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:16.06.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
English
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 19.12.2018 10:33:13
UNITED-MEDIA-BRAINZ / United Media lansirala novi kanal o genijalcima - Brainz
Beograd (MEDIA EXPRES) / 19. decembar 2018. / Novi kanal o našim genijalcima – Brainz, zvanično je počeo sa emitovanjem programa 18. decembra. Nastao kao rezultat saradnje kompanije United Media i Srpske naučne televizije, Brainz ima za cilj da skrene pažnju javnosti na genijalne umove Srbije i njihova dostignuća.

- Veoma sam srećan što je United Media prepoznala potencijal projekta koji se do danas zvao Srpska naučna televizija, a od danas Brainz TV - izjavio je dr Živojin Žika Petrović, direktor i glavni i odgovorni urednik Brainz kanala.

On je dodao da je inicijalna ideja bila promocija nauke, obrazovanja i kulture, kao i da su "svesno odabrali neprofitni put, verujući da je on jedini pravi za buđenje svesti javnosti o važnosti obrazovanja".

- Privukli smo pažnju kompanije United Media koja, ispostavilo se, odlično razume našu misiju i želi da podrži jedan ovakav projekat, svesna njegovog šireg društvenog značaja. Tako smo, na moje ogromno zadovoljstvo, dobili partnera spremnog da uloži sve svoje snage u nauku, kulturu i umetnost Srbije, sa posebnim akcentom na 'ambasadore' znanja – mlade genijalce - rekao je Petrović.

On veruje da će sadržaj Brainz kanala, kroz emisije kao što su Šampioni znanja, CV naučnika, Academy, Brainz art, kao i brojni drugi serijali u kojima će ulogu voditelja preuzeti najbolji studenti biologije, geografije, medicine, uticati na svest javnosti i doprineti popularizaciji nauke i obrazovanja u Srbiji.

- U isto vreme, nadam se da će operatori prepoznati značaj sadržaja koji kreiramo i uvrstiti Brainz u svoju programsku ponudu - istakao je Petrović.

Emisije edukativnog karaktera, iz originalne Brainz produkcije, promovisaće ono najbolje što Srbija ima - uspešne đake, studente, naučnike, ali i aktuelne svetske trendove u oblasti nauke, kulture i umetnosti.

Kanal Brainz možete gledati na SBB, Total TV, EON, D3i, Telemach, NetTV Plus, Telemark, Oskar Net, SunCo, Mad Net, Orion Telekom, Victory Media, Smiley TV, Exe Net, Av Com, Sat Trakt i mnogim drugim platformama.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.