Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:16.06.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
English
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 19.12.2018 10:18:08
AMC-KANALI-SBB / AMC kanali ponovo u ponudi SBB-a
Beograd (MEDIA EXPRES) / 19. decembar 2018. / Kanali iz AMC grupe, u koju spadaju AMC, Minimax, CBS Reality, Jim Jam, Sundance i Extreme sports, od 14. decembra ponovo se nalaze u ponudi SBB-a, saopšteno je iz te kompanije.

AMC kanali vraćaju se nakon dogovora koji je postignut sa kompanijom AMC Networks International – centralna i severna Evropa, vlasnikom ovih popularnih kanala.

U susret praznicima, korisnici SBB-a će ponovo moći da uživaju u omiljenim, već potvrđenim filmovima svih žanrova i epoha, kao i vrhunskim originalnim serijama (AMC), nezavisnim i nagrađivanim igranim i dokumentarnim filmovima (Sundance), zabavnom sadržaju za decu svih uzrasta (Minimax, Jim Jam), ekstremnim sportovima (Extreme sports), kao i uzbudljivim dokumentarnim emisijama (CBS Reality), kažu iz SBB-a.

Takođe poručuju i da će ta kompanija, kao deo regionalne United Grupe, nastaviće da širi svoju ponudu, ulaže u domaću produkciju i bira najbolje strane kanale i programe kako bi svojim korisnicima ponudila kvalitetan i atraktivan sadržaj.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.