Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:16.06.2019
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
English
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Komunikacije 16.12.2018 12:51:10
TURK-SAM-NAGRADA / Dejan Turk proglašen za menadžera godine
Beograd (MEDIA EXPRES) / 16. decembar 2018. / Dejan Turk, generalni direktor/CEO kompanija Vip mobile i A1 Slovenija, dobitnik je godišnje nagrade Srpske asocijacije menadžera (SAM) u kategoriji "Menadžer godine".

U konkurenciji je bilo pet kandidata, a za ovo priznanje nominovani su ljudi koji su prepoznati kao osobe od integriteta i ugleda, i koji su u 2018. godini ostvarili posebne poslovne rezultate.

- Poslovna organizacija će biti uspešna ako se kreira atmosfera u kojoj svaki član tima ima slobodu da iznese svoje najbolje ideje, pokaže svoj puni stručni kapacitet i iskaže svoje veštine i talenat. Dobar menadžer mora ličnim primerom da kreira model očekivanog ponašanja i podstiče atmosferu poverenja, slobode i zajedništva. To su vrednosti kojima se rukovodim privatno i u okviru kompanije koju vodim – izjavio je Dejan Turk, generalni direktor/CEO kompanija Vip mobile i A1 Slovenija.

Kako je saopšteno iz kompanije Vip mobile, Dejan Turk je rukovodeći nekadašnjim Si.mobilom (danas A1 Slovenija), proglašen za Menadžera godine 2009. od strane Slovenačke asocijacije menadžera, tako da je verovatno jedini menadžer u regionu koji je osvojio ovo priznanje u dve zemlje.

Od dolaska Dejana Turka na čelo Vip-a 2014. godine, ovaj operater beleži održivi rast koji se ogleda u povećanju prihoda i konstantnom porastu broja korisnika i tržišnog učešća. Vip je jedna od vodećih kompanija na polju inovacija na tržištu Srbije i prepoznat je kao jedna od najaktivnijih u sferi društveno odgovornog poslovanja.

Prestižna godišnja priznanja SAM dodeljuje menadžerima, kompanijama, pojedincima i inicijativama koje se zalažu za unapređenje poslovnog okruženja, afirmaciju i promociju menadžerske struke, za održivo etičko i društveno odgovorno poslovanje.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.