Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:31.10.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Kino 14.12.2015 20:21:16
CREATIVE EUROPE-MEDIA-HR-RO / Forum Rumunjska – Hrvatska : uspješni medijski projekti
Bukurešt, Rumunjska (MEDIA EXPRES ADRIA) / 14. 12. 2015. / Za 17. prosinac 2015. godine u hotelu Marshal Garden u Bukureštu, Rumunjska najavljen je ''Forum Rumunjska – Hrvatska uspješni medijski projekti'' u organizaciji Ureda za Kreativnu Europu - MEDIJI Rumunjske i Hrvatske i Odjela za upravljanje projektima Ministarstva kulture Republike Rumunjske.

Na događaju će prisustvovati hrvatski i rumunjski stručnjaci iz filmske industrije koji će predstaviti svoje projekte financirane od strane Kreativne Europe – mediji i na taj način stvoriti platformu za suradnju između Hrvatske i Rumunjske na zajedničkim filmskim projektima.

Ured za Kreativnu Europeu – mediji iz Hrvatske predstavljat će koordinator Ureda Martin Petrov, koji će prezentirati rezultate hrvatskih stručnjaka koji su u programu sudjelovali i analizu natječaja za prijedloge projekata u zemljama s niskim audiovizualnim kapacitetom. Uz njega će sudjelovati i četiri stručnjaka iz hrvatske filmske industrije koji su dobili sredstva iz Kreativne Europe – mediji: Matea Milić iz Animafesta Zagreb (film), Slobodanka Mišković iz Art-kina Croatia (kino unutar Europskog kina), Barbara Jukopila, producentica ''Shouta'' (razvoj produkcijskih projekata) i Tamara Babun, specijalist treninga i festivala u ZagrebDoxProu i ZagrebDoxu.

(LBE) (MEDIA EXPRES ADRIA)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.